Facebook

"Kamu tidak akan dpt m'capai (hakikat) kbajikan & kbaktian (yg sempurna) sblm kamu dermakan sbahagian dari apa yg kamu sayang"(Q 3:92)

Monday, December 23, 2013

Buku "KHOMEINISME"


SAID HAWWA menulis buku ini secara khusus untuk mengingatkan seluruh kaum muslimin tentang bahaya "Khomeinisme" - yang telah membawa bendera revolusi Iran dengan tema-tema Islam.

Khomeini yang menyebutkan bahawa risalah Nabi Muhammad SAW belum cukup sempurna, doktrin dan pegangan para sahabat Nabi terdapat cacat cela dan kekurangan (sedangkan para sahabat nabi jelas dijamin oleh Allah masuk syurga). Khomeini ada menyebutkan kitab suci al-Quran masih kurang sempurna, terdapat sejumlah hadis yang sahih tetapi batil serta terdapatnya ajaran sesat yang diajar oleh Khomeini seperti menghalalkan nikah mut'ah adalah contoh dan bukti yang nyata tentang kesesatan Khomeini.Ajaran ini ternyata sesat dan menyesatkan kaum muslimin di seluruh dunia. Oleh yang demikian kaum muslim wajib berwaspada terhadap propaganda tersebut khususnya doktrin Khomeinisme yang sesat itu.

ISI KANDUNGAN

BEBERAPA KEANEHAN DAN KEPALSUAN AKIDAH SYIAH KHOMEINI
- Sikap Melampau Dalam Konsep Imamah
- Penyelewengan Terhadap Al-Quran
- Sikap Syiah Terhadap Suhhah Nabawi
- Sikap Syiah Terhadap Sahabat Rasulullah SAW
- Merendahkan Kedudukan Rasulullah SAW
- Penentangan Terhadap Ijma' Ulama
- Sikap Syiah Terhadap Ahlus Sunnah Wal Jamaah
- Pujian Melampau Terhadap Fatimah Al-Zahra'

SIKAP-SIKAP ANEH KHOMEINI
- Bernafsu Untuk Menguasai Dunia Islam Dan Mengembangkan Syiah
- Kerjasama Strategi Yang Mencurigakan
- Perkembangan Dan Kekayaan Umat Islam
- Diancam Bahaya
- Taqiyah Dan Senjata

BERPEGANG TEGUH DENGAN AKIDAH AHLUS SUNNAH WAL JAMAAH

KISAH NIKAH MUT'AH KHOMEINI

MUT'AH ALA SYIAH


No comments:

Google+ Followers

Popular Posts


SYARAT : TERBUKA UNTUK BELIA UMUR 15-40 TAHUN | TINGGAL DI P. PINANG | BERMINAT | BERDEDIKASI & BERKEYAKINAN :: KELEBIHAN KELAB : LATIHAN, BIMBINGAN, SIJIL & VEST PETUGAS AKAN DIBERI SECARA PERCUMA :: BERMINAT ? SILA HUBUNGI PENYELARAS AV, SDR. ZAYD 013-408 7001